JEAN BULTOT PDF

Titles, Order. De bende en Co 20 jaar destabilisering in België by Hugo Gijsels — not in English Common Knowledge. De bende van Nijvel het dossier, het. Explore historical records and family tree profiles about Jean Bultot on MyHeritage, the world’s family history network. Jean Bultot (Q). No description defined country of citizenship · Belgium. 0 references. given name · Jean. 0 references. occupation.

Author: Shaktigal Vukinos
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 6 June 2011
Pages: 227
PDF File Size: 1.70 Mb
ePub File Size: 6.51 Mb
ISBN: 161-8-17482-606-5
Downloads: 6449
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gashicage

Jean Bultot

Active topics Unanswered topics. Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next. You must login or register to post a reply. Ik denk ook niet dat het dwaalsporen waren.

Het was de bedoeling dat de gegevens die naar Bultot verwezen zouden verbranden. Ik denk niet dat het mogelijk is iets in brand te steken en te zorgen dat er een papier of foto niet verbrandt.

Tenzij men er echt bij blijft, wat riskant is. De verhalen die hij in Paraguay aan de Belgische politie vertelde over de betrokkenheid van Gol bij de bende, zijn beweringen bltot je de top van de bende hoog, heel hoog moet zoeken, de redenen voor zijn vlucht naar het buitenland.

  ASTROFLEX J5F TX2000 PDF

Er zijn ook de schimmige verhalen over zijn contacten met Delsaut en de staatsveiligheid en tenslotte zijn bultoh dat hij niet vertrouwelijk omging met sommige gedetineerden in de gevangenis. Ik denk niet dat hij tot de kern van de bende behoorde maar ben ervan overtuigd dat hij een deel van de puzzel is.

Vandeuren en hij beschuldigden elkaar van het transport van de wapens die bij Dekaise buitgemaakt zijn. En wie zegt dat de betrokkenheid van Gol en van veel hoger een leugen is?

Ik ben zo vrij dat niet eens zo’n gek idee te vinden. Juan Mendez zei hetzelfde. Zie ook eens die vreemde aanslagpoging op Gol in Luik. Maar ik ben het met je eens dat Bultot een deel van de puzzel is, gezien de Bende hem duidelijk bij de zaak betrok of wilde betrekken.

Verder ook zijn contacten met de De Staerkes en de Jonathan-kliek, waarvan het zeer waarschijnlijk is dat die aan de Bende verbonden kunnen worden. Dit is wat Bultot zelf zegt over een bepaalde betrokken “dokter” op anneesdeplomb. La seule fois ou j’ai entendu parler d un medecin fou a la solde de Kadafi ce fut par l’ex Substitut Claude Leroy qui disait avoir rencontre a la prison de Nivelles un des commanditaires des TBW en la personne d’un medecin incarcere en meme temps que lui!

  CANTOS DEL ARQUITECTO DESCALZO BIOCONSTRUCCION PDF

Bultot | Jean Bultot | michel leurquin | Flickr

Wie heeft zin om mee te helpen ontcijferen uit bultkt nota’s van Bultot? Ik lees onder voorbehoud van fouten:. Hage Maroun, un Libanais et Iemand die de namen Vermup, Michiels, Otero? En wat met de wapens van Dekaise begraven in de tuin van een villa? Skip to forum content Bende van Nijvel De Belgische jaren van lood.

You are not logged in. Please login or register. Contact Heeft u een vraag of informatie over de Bende van Nijvel? Pages Previous 1 … bulltot 8 9 10 11 … 18 Next You must login or register to post a reply. RSS topic feed Posts: Bultot kan meer weten.

Spijtig genoeg is de man een mythomaan die jsan een heleboel leugens rondstrooit. De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is. Dat is een betere: Ik lees onder voorbehoud van fouten: